Video

Gewapende mannen aangehouden op A58 bij Etten-Leur [VIDEO]

24 mei 2019 om 16:53
nl
De politie heeft vrijdagochtend op de A58 bij Etten-Leur twee mannen uit Fijnaart en Bergen op Zoom opgepakt, omdat ze een wapen bij zich hadden. Om dit veilig te laten verlopen, werd het verkeer op de snelweg korte tijd stilgezet. Hierdoor ontstond file.
Profielfoto van Robert te Veele
Geschreven door

De verdachten liepen tegen de lamp in een onderzoek naar de verblijfplaats van een van de mannen die onder voorwaarden vrij was. Hij zat vast voor stalking en bedreiging met een vuurwapen. Bij de politie was informatie binnengekomen dat de man zich niet aan de afspraken hield. Daarop mocht hij worden aangehouden.

Bekijk de video van de arrestatie en lees daarna verder:

Pistolen
Op de A58 zagen de agenten de man rijden. Hij had ook een passagier bij zich. Snel waren meerdere politieauto’s ter plaatste. Enkele agenten met getrokken pistolen haalden de mannen uit de auto. De andere agenten hielden het verkeer tegen.

De verdachte, een 32-jarige man uit Fijnaart en zijn 38-jarige passagier uit Bergen op Zoom, zijn geboeid naar het politiebureau gebracht. In de auto vonden agenten een luchtdrukwapen en een mes. De man uit Bergen op Zoom had nog een gevangenisstraf van een halfjaar open staan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.