Spelers RKC als helden onthaald door honderden supporters bij thuiskomst in Waalwijk [VIDEO] - Omroep Brabant

Spelers RKC als helden onthaald door honderden supporters bij thuiskomst in Waalwijk [VIDEO]

29 mei 2019 om 00:46
nl
De selectie van RKC heeft dinsdagnacht al een kleine huldiging gehad, als voorproefje voor de grote huldiging van woensdagavond bij het stadhuis. Bij aankomst in Waalwijk stonden in de nacht van dinsdag op woensdag honderden uitzinnige fans de ploeg op te wachten, die dinsdagavond met een ongekende 4-5 overwinning ervoor zorgde dat RKC komend seizoen in de eredivisie actief is.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse
Wachten op privacy instellingen...

Verschillende supportersbussen kwamen eerder aan dan de spelersbus van RKC. Telkens veerde het aanwezige publiek bij het Mandemakers Stadion op als er een bus in aantocht was, in de hoop dat het de bus was waar de spelers en staf van RKC in zaten. Ondertussen vermaakten de fans zich door vuurwerk af te steken en te zingen, in afwachting van de RKC-selectie. De sfeer was zoals je kunt verwachten bij zo'n knotsgekke promotie: uitzinnig.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Uiteindelijk kwam de spelersbus rond 00.45 uur aan bij het stadion, waarna de aanwezige supporters alvast een feestje gingen vieren samen met de selectie van de Waalwijkse promovendus. Doelman Etienne Vaessen nam het voortouw en stond bovenop de bus, "Wij gaan promoveren", zong hij samen met de fans.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.