Snollebollekes wordt vader en zijn vriendin Miriam is uitgerekend op de elfde van de elfde

3 juni 2019 om 14:34
Rob Kemps wordt vader (foto: archief).
Rob Kemps wordt vader (foto: archief).
De vriendin van Snollebollekes-zanger Rob Kemps is nu 17 weken zwanger. Wat erg bijzonder is, is de uitgerekende datum. Vriendin Miriam is uitgerekend op 11 november. De elfde van de elfde dus. Dat betekent dat de feestact Snollebollekes een zeer intensieve start van het carnavalsseizoen tegemoet gaat.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Rob uit Best vertelt dat hij het niet langer geheim kan houden omdat het babybuikje van zijn vriendin Miriam nu echt zichtbaar wordt. ,,We weten niet wat het wordt en dat willen we ook niet weten.”

Hoe hij de carnavalsperiode gaat doen met de komst van Snollebolleke-mini, weet Rob nog niet. "Ik heb bakkers, cafetariahouders en andere ondernemers in mijn kennissenkring en die hebben allemaal de komst van hun kind overleefd. Ik zie wel hoe het gaat, maar zodra het zich aandient ben ik erbij."

Succesjaar
Het babynieuws is de kers op de taart voor Snollebollekes Rob. In dit succesjaar met twee uitverkochte liveconcerten in het GelreDome moet het allermooiste nog komen.

De Snollebollekes-zanger krijgt het dus druk. Er staan namelijk drie concerten in het GelreDome gepland, waarvan er twee al zijn uitverkocht. De feestact deelde afgelopen weekend nog het podium met Gerard Joling, Jan Smit, René Froger en Jeroen van der Boom tijdens De Toppers-concerten.

Wachten op privacy instellingen...