Femke de Jong

Femke de Jong

Online redacteur en voorbereider

Van toen naar Omroep Brabant Van stagiair en freelancer van Omroep Brabant, De Limburger en Radio 1

Bij Omroep Brabant werkzaam als Functie online redacteur en voorbereider. Radio is wel mijn belangrijkste achtergrond. Ik ga af op al het nieuws dat zich voordoet. Mijn specialiteit is mensen laten praten die in eerste instantie niet willen. Voor sfeerverhalen en humaninterest wordt vaak aan mij gedacht.

Gevoel bij Brabant Mijn gevoel over Brabant is trots. Wij zijn goed in sport, ondernemerschap, vindingrijkheid, vernieuwing , theater… Ik zou niet weten op welk vlak we onder de maat scoren. Zelfs op crimineel vlak scoren we erg goed. ;-)

Waarom Omroep Brabant? Ik werk met plezier bij Omroep Brabant om dat het de ideale combinatie is van presteren in een gezellige gemoedelijke sfeer. Sommige collega’s voelen bijna als familie en in een enkel geval zelfs nog meer dan dat. Ondanks dat ik steeds ouder wordt, kan ik me nog steeds verwonderen over de keuzes, prestaties, ambities, vriendelijkheid etc. die ik tegenkom onder Brabanders tijdens mijn werk.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden… In mijn vrije tijd ga ik vliegeren in Zeeland of ergens skiën. Op mijn 40ste denk ik mijn master NLP opleiding in Eindhoven af te ronden. Een fascinerende opleiding waarin je je verdiept in het menselijk brein.

Artikelen van Femke de Jong