Femke de Jong

Femke de Jong

Redacteur

Van toen naar Omroep Brabant Van stagiair en freelancer van Omroep Brabant, De Limburger en Radio 1

Bij Omroep Brabant werkzaam als Functie verslaggever RTV. Radio is wel mijn belangrijkste achtergrond. Ik ga af op al het nieuws dat zich voordoet. Mijn specialiteit is mensen laten praten die in eerste instantie niet willen. Voor sfeerverhalen en humaninterest wordt vaak aan mij gedacht.

Gevoel bij Brabant Mijn gevoel over Brabant is trots. Wij zijn goed in sport, ondernemerschap, vindingrijkheid, vernieuwing , theater… Ik zou niet weten op welk vlak we onder de maat scoren. Zelfs op crimineel vlak scoren we erg goed. ;-)

Waarom Omroep Brabant? Ik werk met plezier bij Omroep Brabant om dat het de ideale combinatie is van presteren in een gezellige gemoedelijke sfeer. Sommige collega’s voelen bijna als familie en in een enkel geval zelfs nog meer dan dat. Ondanks dat ik steeds ouder wordt, kan ik me nog steeds verwonderen over de keuzes, prestaties, ambities, vriendelijkheid etc. die ik tegenkom onder Brabanders tijdens mijn werk.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden… In mijn vrije tijd ga ik vliegeren in Zeeland of ergens skiën. Op mijn 40ste denk ik mijn master NLP opleiding in Eindhoven af te ronden. Een fascinerende opleiding waarin je je verdiept in het menselijk brein.

Artikelen van Femke de Jong

55 miljoen mensen zien bizar filmpje waarin kapper Renaz een compleet gezicht harst

Een filmpje over een zeer complete harsbehandeling in kapperszaak Freedom in Boxmeer gaat de hele wereld over. Geen haartje op het gezicht, nek, in neus en oren blijft overeind na een compleet harsmasker. Kapper Renaz Ismael die net drie maanden geleden in Boxmeer een eigen kapperszaak begon, weet niet wat hem overkomt. "Na één dag had ik al 300.000 views. Na twee weken hebben 55,6 miljoen mensen het filmpje op TikTok bekeken."

Een filmpje van een complete harsbehandeling van het gezicht is al door meer dan 55 miljoen mensen bekeken. (Foto:Renaz Ismael)