Vrouw die werd aangereden door motor ligt met meerdere breuken in ziekenhuis

11 juni 2019 om 10:11
nl
De vrouw die maandag op de Churchilllaan in Den Bosch werd aangereden door een motorrijder, ligt met meerdere breuken in het ziekenhuis. Dat meldt de politie. De motorrijder ging er na het ongeluk vandoor en wordt gezocht. Zijn motor liet hij achter.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De vrouw liep aan het begin van de avond op de Churchilllaan toen daar ook twee motorrijders reden. Zij wilde hen aanspreken op hun rijgedrag toen het misging. "Haar vriend vertelde me dat ze de motorrijder wilde tegenhouden omdat die verschrikkelijk hard reed. Dat is hier namelijk aan de orde van de dag. Levensgevaarlijk", vertelt een buurvrouw die vlak na het ongeluk het slachtoffer hielp.

Zij zag hoe de motorrijder ervandoor ging. Ook de tweede motorrijder sloeg op de vlucht. "De vrouw is door één motorrijder aangereden, maar we komen ook graag met die ander in contact", zegt een woordvoerder van de politie.

Motor in beslag
De motor van gevluchte bestuurder bleef wel achter op de Churchilllaan. "Die is in beslag genomen en wordt onderzocht", aldus de woordvoerder. Ook is er een petje achtergebleven. "Daarnaast zijn er in de buurt camerabeelden opgevraagd."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.