Albert Verlinde's openluchtspektakel Aida donderdagavond in première in Autotron Rosmalen

20 juni 2019 om 19:58
nl
Op het evenemententerrein van het Autotron in Rosmalen is donderdagavond de openluchtmusical Aida in première gegaan. Deze Disneymusicalwordt geproduceerd door Albert Verlinde.
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door

Aida in een openluchtuitvoering en met muziek van Elton John stond al een tijdje op de bucketlist van de in Cromvoirt wonende Verlinde. Met Willemijn Verkaik uit Son in een van de hoofdrollen en Bosschenaar Jeroen Dona (directeur Autotron) als samenwerkingspartner, kun je rustig spreken van een Brabants onderonsje.

Na de nodige tegenslagen voor de organisatie, tijdens de storm vorige week waaide bijvoorbeeld een groot doek kapot, ging de musical donderdagavond om 21.00 uur in première. De tribune, opgesteld als een soort van arena en met plek voor zo'n 4000 bezoekers, zit vol met bekende en minder bekende Nederlanders.

21.00 uur: geen wolkje aan de lucht en het publiek is er klaar voor. De show kan beginnen!

Wachten op privacy instellingen...

20.00 uur: de eerste VIP's melden zich bij het Autotron
Ze lopen alleen niet over een rode, maar een gele loper. Zoals Thomas -Wie is de Mol- Cammaert en Susan Visser: "Ik heb er zó'n zin in! Ik ga meezingen denk ik!"

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

19.00 uur De laatste repetities...

Wachten op privacy instellingen...

Oorsprong Aida
Aida is een opera in vier akten van Verdi uit 1871 en speelt zich af in Egypte. Alles draait om het liefdesdrama tussen legerkapitein Radames, prinses Amneris, de dochter van de Egyptische farao en Aida, een slavin van prinses Amneris.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.