Video

Speciale 'Maxavan' aangekomen bij GP Oostenrijk: 'Maar wij vallen een beetje in het niet'

29 juni 2019 om 13:51
nl
Met een omgebouwde caravan is Luke Merkx uit Dongen met zeven vrienden afgereisd om Max Verstappen aan te moedigen. Hoewel de 'Maxavan' een opvallende verschijning is, valt deze in Oostenrijk op de camping niet echt op. "Wat mensen allemaal meesleuren uit Nederland is ongelofelijk."
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

De caravan van Luke en zijn vrienden is voorzien van de kleuren van Max Verstappen en zijn nummer: 33. Aan de zijkant zit een uitlaat. Die is van een rookmachine.

'Naald in een hooiberg'
De caravan trekt niet heel veel bekijks. "Hier nemen mensen complete podia en discotheken mee lijkt wel. Je kan het zo gek niet bedenken. Onze caravan is maar een naald in een hooiberg."

Woensdagavond vertrok de Maxavan naar Oostenrijk. Donderdagmorgen kwamen ze aan. "De reis ging goed. De caravan heeft het volgehouden."

'Hopen op hetzelfde resultaat als vorig jaar'
De vriendengroep volgt de verrichtingen van Max Verstappen op de voet. "Wij hebben de trainingen allemaal gekeken. Hoewel het wel warm is op de tribune. Daarom gaan wij ook vaak terug naar de camping om even af te koelen."

Luke hoopt dat Max zondag een goede prestatie gaat neerzetten. "Een herhaling van vorig jaar zou mooi zijn. Toen werd hij eerste maar ik ben bang dat dat er nu niet inzit. Ik hoop op een vierde of vijfde plek. "

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.