Vriendengroep reist met omgebouwde caravan naar Oostenrijk en ziet Max daar winnen

30 juni 2019 om 18:51
nl
Luke Merkx en zijn zeven vrienden zijn zondagavond stuk voor stuk sprakeloos door de winst van Max Verstappen. De vriendengroep uit Dongen was eerder deze week met 'de Maxavan', een speciale omgebouwde caravan, naar Oostenrijk afgereisd. Het live meemaken van de overwinning was een cadeau voor de heren. 'Echt, GE-WEL-DIG!'
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

"We hebben hem vorig jaar ook al in Oostenrijk zien winnen, maar dit is echt fantastisch. Ik heb er gewoon geen woorden voor", vertelt Luke kort na de race. "Hij had een heel slechte start. Als je jezelf dan zó naar de overwinning rijdt. Echt. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Prachtig."

De vriendengroep volgt Verstappen op de voet. Als de coureur moest trainen, zat de complete groep ondanks de hitte, op de tribune. Ook zondag tijdens de echte race was het erg warm. "Ze kregen zelfs het bier niet meer gekoeld. We zijn na de race naar de camping gegaan. Even afkoelen." Zondagavond werd de winst nog goed gevierd.

Opvallende verschijning
De 'Maxavan' trok veel bekijks op de camping. "We kregen stiekem toch veel leuke reacties. Vooral op de rookmachine. Vannacht kwamen er nog een paar leuke Duitsers langs ons staan. Het was meteen gezellig. De sfeer is hier perfect. Het is gewoon één groot feest."

Maandag gaat de groep vrienden weer terug naar huis. Wanneer 'de Maxavan' weer gebruikt wordt, is nog even afwachten. Voorlopig gaat hij de stalling in.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.