Vrachtwagen kantelt en komt boven op auto terecht op A67, weg weer open

4 juli 2019 om 13:02
nl
Een vrachtwagen is donderdagmiddag gekanteld en boven op een auto terechtgekomen op de A67 bij Deurne. De vrachtwagenchauffeur raakte hierbij zwaargewond. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij, maar de bijrijder zat enige tijd bekneld.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De vrachtwagen kwam op de bijrijderskant van de Mercedes terecht. De bijrijder zat hierdoor bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Het slachtoffer is nagekeken in een ambulance.

Nadat de vrachtwagen op de auto viel, is de vrachtwagen nog een aantal meters zijn de zijkant verder gegleden. De vrachtwagenchauffeur is bij het ongeluk zwaargewond geraakt, maar zat niet bekneld in de cabine.

Tekst gaat verder onder de foto.

A67 uren dicht
De weg was vanwege het ongeluk uren dicht in de richting van Venlo naar Eindhoven. Rond halfvijf was de weg weer open. Verkeer richting Eindhoven kon omrijden via Roermond (A73 en A2). Automobilisten richting Den Bosch of Rotterdam konden beter Nijmegen (A73 en A50) volgen.

Automobilisten vlak achter het ongeluk stapten uit de auto stonden op de weg. Zij moesten volgens de ANWB rekening houden met veel vertraging. Ook in de andere richting stond er file. Dat kwam door filmende bestuurders, meldde de brandweer. De politie liet donderdagavond weten dat het gaat om zo'n veertig automobilisten die al bellend of filmend voorbijkwamen. Zij kunnen een boete tegemoetzien van 240 euro.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!