WiSH Outdoor trekt dit weekend weer 60.000 bezoekers met Guus Meeuwis en Davina Michelle

5 juli 2019 om 16:14
nl
Het dorp Beek en Donk krijgt er dit weekend een behoorlijke stadswijk bij. 60.000 bezoekers overspoelen voor de twaalfde keer het festivalterrein van WiSH Outdoor. Drie dagen lang muziek van Kraantje Pappie tot Guus Meeuwis. De echte diehards zijn er alle drie de dagen bij en blijven slapen op Camp WoW.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door
Wachten op privacy instellingen...

Het kampeerterrein van WiSH is een bezienswaardigheid op zich. Nog steeds zijn er muziekliefhebbers die hun hele hebben en houwen meeslepen. Een zware rugzak met eten, drinken, de toiletspullen, een lampje voor de korte nacht, een spelletje om te verbroederen, schone kleren en niet te vergeten de tent, matje en slaapzak. En geld voor alle dingen die vergeten zijn.

Wachten op privacy instellingen...

Daarnaast staan er kant en klare tenten en cabine's klaar voor de luxe festivalgangers die geen zin hebben in sjouwen, bouwen en weer afbreken.
Wie echt niks aan zijn hoofd wil hebben kan er ook nog een luchtbed, slaapzak met kussen en stroom bij boeken. Lekker je mobiel opladen en iets fris uit een koelkastje halen. Dat laatste moet dan weer wel zelf meegenomen worden.

Wie het terrein nadert is ieder jaar weer verrast door de gigantische, veelkleurige soms feeërieke tenten en podia die klaarstaan voor de optredens. Ieder jaar probeert de organisatie weer te vernieuwen. Waar het festival ooit begon als dance/hardstylefestival is de muziek nu toegankelijker voor verschillende leeftijden en liefhebbers.

Wachten op privacy instellingen...

Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Davina Michelle staan naast dance-dj's geprogrammeerd waardoor vrijwel iedereen iets van zijn gading vindt. En soms dient de muziek alleen als behang en komen de festivalbezoekers voor de sfeer en de entourage.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!