Video

Frank Lammers en Eindhovense kerkklokken kondigen nieuw seizoen La Casa de Papel aan

19 juli 2019 om 16:07
nl
Sluit Frank Lammers zich aan bij het team van bankovervallers uit de megapopulaire Spaanse serie La Casa de Papel? Het lijkt er wel op als je de eerste beelden mag geloven die Netflix heeft verspreid. Vrijdagavond wordt het derde seizoen 'ontmaskerd'. Voor de gelegenheid spelen ook meerdere kerkklokken in het land het nummer Bella Ciao.
Geschreven door

De acteur uit Mierlo zou opnieuw in de huid kruipen van Ferry Bouman uit de serie Undercover. Maar ‘onze Ferry’ heeft helemaal geen zin in een bijrol en helemaal niet in een rode overall en bijpassend masker.

“Wat een flauwekul. Het is toch geen carnaval en ik begrijp best dat jullie een Brabander nodig hebben, maar dit is echt helemaal niks voor mij. Ik bekijk het wel vanaf de bank met een cerveza. Houdoe en gracias.” Hij houdt het liever bij 'Undercover', ook te zien bij Netflix, ook al brengt hij daar het tweede seizoen door in de gevangenis.

Wachten op privacy instellingen...

Bella Ciao op kerkklokken
In Eindhoven speelden ze vanwege de speciale gelegenheid op het carillon van de Catharinakerk het deuntje 'Bella Ciao' van La Casa de Papel.

Eerder op de dag was de titelsong van La Casa de Papel ook al in Breda te horen. Zaterdag speelt carillonneur Rosemarie Seuntiëns op verzoek van Netflix en een reclamebureau 'Ciao Bella' op carillons in Helmond en Asten.

Wachten op privacy instellingen...

Eerder deze week kwam voetbalcommentator Sierd de Vos ook al met een aankondiging van de Spaanse serie vanuit het Philps Stadion.

Wachten op privacy instellingen...

In La Casa de Papel overvalt een groep onder leiding van de 'Professor' de Spaanse Koninklijke Munt. Met de overval willen ze meer dan twee miljard euro buitmaken. Het gaat om de grootste overval in de Spaanse geschiedenis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.