Doorrijder Vught aangehouden, bestuurder liet fietsster (68) zwaargewond achter na aanrijding - Omroep Brabant

Doorrijder Vught aangehouden, bestuurder liet fietsster (68) zwaargewond achter na aanrijding

1 augustus 2019 om 20:07
Foto: Bart Meesters/Meesters MultiMedia
Foto: Bart Meesters/Meesters MultiMedia
De bestuurder van de auto die donderdagmiddag in Vught een 68-jarige fietsster aanreed en vervolgens doorreed, is aangehouden. Dat meldt een wijkagent. Het gaat om een 31-jarige man uit Schijndel. Hij meldde zich op het politiebureau in Boxtel.
Geschreven door

De chauffeur negeerde de haaientanden die op de weg stonden en bekommerde zich na de crash niet om het slachtoffer.

Het ongeval gebeurde op de rotonde bij De Schakel en de Laagstraat. De doorrijder reed in een grijze auto die aan de voorkant en aan een spiegel beschadigd was. De auto, met afgebroken linkerspiegel, werd later teruggevonden aan de Glorieuxlaan in Vught. De politie had van getuigen ook een signalement van de bestuurder gekregen.

De eigenaar van de auto was snel gevonden, maar de auto bleek uitgeleend aan een ander, aldus wijkagent Marcel de Rouw. "Waarschijnlijk werd het de bestuurder te heet onder de voeten, want 's avonds meldde hij zich op het bureau."

Het ongeluk vond rond kwart over twaalf plaats. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen naar de plek van het ongeluk. De vrouw is met zwaar letsel naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...