Doorrijder Vught vrijgelaten, geen alcohol of drugs gebruikt

2 augustus 2019 om 16:19
nl
De man die zich donderdagavond op het politiebureau meldde, nadat hij eerder op de dag bij een rotonde in Vught een 68-jarige vrouw had aangereden, is weer vrijgelaten. Volgens de politie heeft hij een bekentenis afgelegd en is er geen reden om hem langer vast te houden.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Er is geen drank of drugs gebruikt, aldus een politiewoordvoerder.

Het ongeluk vond rond kwart over twaalf plaats. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen naar de plek van het ongeluk. De vrouw is met zwaar letsel naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De chauffeur negeerde de haaientanden die op de weg stonden en bekommerde zich na de crash niet om het slachtoffer. Het ongeval gebeurde op de rotonde bij De Schakel en de Laagstraat.

Beschadigde auto
Eerder had de politie de beschadigde auto waarmee de vrouw was aangereden al gevonden. De eigenaar bleek de auto uitgeleend te hebben aan een ander. Een 31-jarige man uit Schijndel meldde zich 's avonds bij de politie. Volgens de wijkagent werd het hem waarschijnlijk 'te heet onder de voeten'.

Doorrijden na een aanrijding is strafbaar, maar als een verdachte zich binnen twaalf uur na de aanrijding meldt, mag hij/zij niet door de officier van justitie worden vervolgd voor het doorrijden. Soms schrikken daders erg en meldden ze zich pas later, aldus de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!