Wat PSV kan, kan TOP Oss ook: directeur tovert nieuwe speler uit de hoge hoed

7 augustus 2019 om 17:45
nl
Wat ze bij PSV kunnen, kunnen wij ook, moet TOP Oss gedacht hebben. Met een grappig filmpje een (nieuwe) speler aankondigen. Ook al heb je in de Keuken Kampioen Divisie waarschijnlijk een heel ander budget dan een eredivisieclub.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

Peter Bijvelds tovert in de video de nieuwe speler uit zijn hoge hoed. Hij onderbreekt daar speciaal zijn vakantie voor. Je ziet de TOP Oss-directeur eerst in hawaïshirt op het strand. Die comfortabele outfit en locatie verruilt hij voor een pak en de perskamer, waarin hij de transfer bekendmaakt.

Bekijk de video en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

Eerlijk is eerlijk: PSV pakte het groter aan, maar voor een stuk kleinere club is het een erg leuke video. De Eindhovenaren schakelden niemand minder dan Frank Lammers in, die in de rol van zijn Undercoverpersonage Ferry Bouman kroop. Als de intimiderende drugscrimineel ‘regelt hij wel even’ dat aanvaller Donyell Malen bij PSV blijft.

De Ossenaren hebben Pieter Langedijk binnengehaald. “Ik kom jullie dit seizoen versterken en hoop jullie allemaal te zien in het stadion”, zegt de 25-jarige spits die van Go Ahead Eagles overkomt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.