Anja, Theo, Wim of toch Suzan, wie is voor jou de Brabander van het Jaar? [VERKIEZING] - Omroep Brabant
Video

Anja, Theo, Wim of toch Suzan, wie is voor jou de Brabander van het Jaar? [VERKIEZING]

20 augustus 2019 om 17:30
nl
De Brabander van het Jaar is iemand die altijd vrijwillig voor anderen klaar staat. Die alles aan de kant zet om een ander te helpen of ingrijpt als iemand in nood is. Ken jij zo iemand? Geef die persoon dan op en wie weet zetten wij hem of haar wel uitgebreid in het zonnetje.
Profielfoto van Imke van de Laar
Geschreven door
Imke van de Laar

Ken jij iemand die zeker aanspraak maakt op de titel Brabander van het Jaar? Stuur dan een mail naar [email protected]. Vermeld daarin de naam en woonplaats van de kandidaat die je wilt voordragen en leg uit waarom hij of zij de enige echte 'Brabander van het Jaar 2019' is. Vergeet ook je eigen gegevens niet, want als de persoon die jij hebt aangemeld wordt uitgekozen, dan nemen wij contact met je op.

Op straat vroeg Omroep Brabant wie een geschikte Brabander van het Jaar zou zijn.

Wachten op privacy instellingen...

Pruiken voor zieke mensen
Vorig jaar kwamen er meer dan honderd aanmeldingen binnen. Uit al die mensen werden er tien genomineerd. Uiteindelijk werden Peggy van de Vijfeijken en Vivienne van Leuken uit Helmond gekozen tot Brabanders van het Jaar. Zij geven gratis pruiken en haarstukken aan zieke mensen met hun stichting VIPE.

Wachten op privacy instellingen...

Kandidaten aanmelden kan tot 1 november. Op eerste kerstdag maakt commissaris van de Koning Wim van de Donk bij Omroep Brabant bekend wie de Brabander van het Jaar 2019 wordt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.