Ongeluk dat voor ravage zorgde bij Helftheuvelpassage in Den Bosch had niets met ruzie te maken

27 augustus 2019 om 09:26
nl
Een ongeluk dat maandagmiddag gebeurde bij de Helftheuvelpassage in Den Bosch had niets te maken met een ruzie. Dit meldt de politie dinsdagochtend. Maandag gaf de politie nog aan dat er mogelijk een verband was met een vechtpartij die aan het ongeluk voorafging. De botsing waarbij een auto op zijn kop belandde, zorgde voor een enorme ravage.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Uit onderzoek is volgens de politie gebleken dat de bijrijder van de auto, een 39-jarige man uit Den Bosch, kort voor de aanrijding bij een ruzie om geld betrokken was. Maar die ruzie heeft volgens de politie niets met het ongeluk te maken. De bestuurder van de auto was volgens een woordvoerder niet bij de ruzie betrokken. Hij noemt het 'een toevallige samenloop van omstandigheden'.

Waardoor de bestuurder van de auto, een 30-jarige man uit Den Bosch, de macht over het stuur verloor, wordt nog onderzocht.

Niet onder invloed van drank of drugs
De automobilist is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte lichtgewond. Hij was volgens de politie niet onder invloed van drank of drugs. Hij is niet aangehouden. Dit werd maandag wel door de politie gemeld.

De bijrijder raakte bij het ongeluk niet gewond. Hij werd in eerste instantie aangehouden voor de ruzie. Maar hij werd snel weer vrijgelaten omdat er volgens de politie ‘onvoldoende grond was hem daarvoor vast te houden’.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.