Video

Mega Jackpot van de Staatsloterij valt in Best: 26,3 miljoen belastingvrij

11 september 2019 om 11:49
nl
De Mega Jackpot van de Staatsloterij is gevallen in Best. De gelukkige winnaar krijgt 26,3 miljoen euro, belastingvrij.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

De abonnee had een heel lot en hoeft de prijs niet te delen. Nu de jackpot deze trekking is gevallen, staat deze 10 oktober op een bedrag van 7,5 miljoen euro. De winnaar heeft zichzelf niet bekendgemaakt.

'Schulden'
In Best is de miljoenenvangst natuurlijk het gesprek van de dag. "Echt iedereen heeft het erover. Ik hoop dat iemand met weinig geld de prijs heeft gewonnen", vertelt Erwin van Gerwen. "Ik zat in de schuldsanering en had het goed kunnen gebruiken."De winnaar is niet eens naar de winkel gegaan voor een lot. Hij speelde gewoon automatisch mee. Daar balen ze dan weer van bij de lokale Primera. "We hadden het winnende lot dolgraag verkocht. Dan hadden we vast taart gehad", lacht medewerker Dorette Deckers. "Heel de dag krijgen we al mensen over de vloer die voor de zekerheid komen controleren of de prijs niet op hun lot is gevallen."

Niet voor het eerst
Het is niet voor het eerst dit jaar dat er een gigantische geldprijs in Brabant valt. In februari won een inwoner van de gemeente Reusel-De Mierden 27,8 miljoen euro in de Staatsloterij.

Ruim een jaar eerder won een man uit Tilburg 30 miljoen euro in de Oudejaarsloterij. Hij vertelde dat hij zeker niet zou stoppen met werken nu hij z’n grote prijs had gewonnen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!