Video

Kassamedewerker mishandeld, politie hoopt dat bewakingsbeelden de tweede dader ontmaskeren

23 september 2019 om 18:36
nl
De politie wil beide verdachten oppakken van een mishandeling met diefstal bij een Jumbo in Tilburg. Eén dader is opgepakt. Door bewegende beelden van de diefstal te tonen in Bureau Brabant, wil de politie ook de tweede verdachte opsporen.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Op maandagavond 20 mei tegen acht uur kwamen twee mannen via de achteringang de Jumbo supermarkt aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg binnen. Tijdens het afrekenen van een blikje energiedrank lukte het een van hen wat geld uit de kassalade te graaien. De kassamedewerker werd daarbij tegen het hoofd geslagen. Hij moest worden behandeld in het ziekenhuis.

Wachten op privacy instellingen...

In dezelfde uitzending van Bureau Brabant maandagavond staat de politie ook stil bij een brutale diefstal van een portemonnee. Dat gebeurde op woensdag 29 mei rond halfdrie. In de Albert Heijn op het Cassandraplein in Eindhoven werd de portemonnee van een 84-jarige vrouw gestolen. Bij de kassa ontdekte ze dat haar tas openstond en dat haar portemonnee hieruit was gestolen. Op camerabeelden is te zien dat de diefstal plaats vond bij de groenteafdeling.

Wachten op privacy instellingen...

Er kwamen twee vrouwen in beeld waarvan er vermoedelijk één voor de nodige afleiding zorgde en één die na enkele pogingen erin slaagde om de ‘beurs’ te stelen. U kunt de complete uitzending van Bureau Brabant terugkijken via politie.nl.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.