Video

Floor Jansen flikt het weer: voor de vijfde keer kippenvel, nu door Shallow

28 september 2019 om 22:05
nl
Het succes van Floor Jansen lijkt niet te stoppen. Haar optredens in het AVROTROS-programma De Beste Zangers blijven voor kippenvel zorgen. Zaterdag zong ze een cover van het nummer Shallow van Lady Gaga, wat tot tranen bij haar collega-zangers leidde.
Profielfoto van Renzo Veenstra
Geschreven door

De zegetocht van de van origine Brabantse zangeres lijkt maar niet te stoppen. Tot een paar weken geleden was ze een grote onbekende in ons land, wat dankzij het tv-programma De Beste Zangers nu veranderd is. Al wekenlang blaast ze alle medekandidaten omver met haar zangkwaliteiten. De nummers die ze zong in De Beste Zangers, werden op YouTube al enkele miljoenen keren bekeken.

Wachten op privacy instellingen...


'Gewoon uit Brabant'
Floor Jansen werd geboren in Goirle en ze woont met haar man en dochter in Zweden. Haar muzikale carrière begon gewoon hier in het Brabantse, want ze zat namelijk in de allereerste klas van de Rockacademie in Tilburg en gaf ook zangles in Brabant.

Ze maakte furore met metalband After Forever. Hier onbekend, maar wereldwijd een hit. Nu reist ze de hele wereld rond met de Finse band Nightwish. Om een indruk te geven: de videoclip van Nightwish met Floor als zangeres werd op YouTube bijna 61 miljoen keer bekeken.

Zaterdagavond bewees de Brabantse opnieuw een topzangeres te zijn, met een heel gevoelig, klein gehouden uitvoering van Lady Gaga’s hit Shallow.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.