'Vermiste loodgieter in stukken gesneden in garagebox in Steenbergen'

7 oktober 2019 om 18:04
nl
De verdwenen loodgieter Johan van der Heyden uit België is mogelijk vermoord, dit meldt BN DeStem. Volgens de krant houdt de politie er rekening mee dat zijn lichaam in stukken is gesneden in een garagebox in Steenbergen. Er zouden ook vier verdachten in het vizier zijn.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De Belgische en Nederlandse politie zouden zeker vier verdachten al geruime tijd op het oog hebben. Behalve de zaterdag aangehouden moeder (39) en dochter (18) uit Steenbergen, zijn dat een ex-vriend van de moeder uit Bergen op Zoom en zijn nieuwe vriendin uit Zoersel in België.

De politie kan de gewelddadige moord niet bevestigen. "De verdachten zitten in beperking en het is gebruikelijk dat de politie dan niet met informatie naar buiten komt", zegt een woordvoerder.

Twee vrouwen opgepakt
De politie had zaterdag eerst op het kamp aan de Westlandse Langeweg naar de moeder en dochter uit Steenbergen gezocht, voordat ze de verdachten ergens anders in de gemeente oppakte.

De 56-jarige Van der Heyden verdween op 2 juni vanuit zijn huis in Lint en is sindsdien spoorloos. Volgens een politiewoordvoerder leidde het onderzoek van de Belgische recherche naar Nederland. Er wordt vanuit gegaan dat de man naar ons land is gereden.

De politie Midden-en West-Brabant is er sinds een week of twee intensief mee bezig, omdat concrete aanwijzingen naar onze provincie leidden, zo verduidelijkt een woordvoerder. Er zijn twintig man op de zaak gezet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.