Man zonder broek betast zich bij basisschool in Raamsdonksveer, 'Hoe gek kan je zijn in je hoofd?'

RAAMSDONKSVEER - In Raamsdonksveer is consternatie ontstaan na de melding over een man die zich betastte in de buurt van basisschool De Vonder. In een brief die de school heeft verspreid, staat dat een oplettende ouder de man kort na schooltijd zag zitten in een blauwe auto. De verdachte zou op dat moment geen broek aan hebben gehad.

Het gebeurde maandagmiddag rond drie uur. De ouder zag de man vervolgens voor de school langsrijden en de wijk ingaan. De vader of moeder meldde de bevindingen bij een teamlid van De Vonder, waarna de politie werd ingeschakeld. Die kreeg een ‘goed signalement’ en camerabeelden uitgereikt.

Gekken
“Ik ben heel erg geschrokken. Wat rijden er toch gekken rond!”, vertelt moeder Kelly Suk, na het lezen van de ouderbrief. “Op het schoolplein gaat het er natuurlijk over. Ik denk dat veel ouders hun kinderen nu toch maar naar school gaan brengen. Iedereen let extra goed op.” Ook andere scholen in Raamsdonksveer zouden hun leerlingen willen waarschuwen.

De politie bevestigt dat de zaak in onderzoek is. Ook is er aangifte gedaan. De politie heeft nog geen signalement verspreid. De directrice van de school wil niet inhoudelijk reageren op de zaak.