Video

Frans Bauer laat eigen gezin schitteren in nieuwe videoclip

16 oktober 2019 om 05:53
nl
Frans Bauer heeft woensdag om middernacht zijn nieuwe videoclip gelanceerd van het nummer 'Vandaag vieren wij het leven'. De fans krijgen een bijzonder inkijkje bij Frans, zijn vrouw Mariska en zonen Lucas, Frans Jr., Jan en Christiaan, want de clip is bij het gezin thuis in Fijnaart opgenomen.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

In de clip is te zien hoe de sympathieke zanger boterhammetjes roostert voor zijn zoon, maar hij blijkt geen keukenprinses te zijn. Ook gaat hij met de stofzuiger in de weer, lapt hij de ramen en klopt hij het hondenkussen van labradoodle Jackie uit met de mattenklopper. Strijken verloopt ook niet zonder kleerscheuren.

'De Bauers zijn even terug'
Dinsdag kondigde Bauer zijn nieuwe clip al aan op Instagram. "Ik heb heel erg leuk nieuws. Een hele bijzondere clip, de Bauers zijn weer even terug!" De fans kunnen niet wachten, blijkt uit de vele reacties. 'Het eerste wat ik morgenochtend doe, is naar jouw clip kijken', schrijft Diana.

Wachten op privacy instellingen...

In 2003 waren de Bauers op tv te zien met hun eigen realitysoap, waarin het leven van de zanger en zijn familie centraal stond. De serie won in 2004 de Gouden Televizier-Ring.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.