Extreme drukte op station Boxtel, geen treinen naar Eindhoven

18 oktober 2019 om 21:02
nl
Het was vrijdagavond extreem druk op het station in Boxtel. Er rijden geen treinen naar Eindhoven, precies tijdens het openingsweekend van de Dutch Design Week.
Profielfoto van Michelle Peters
Geschreven door
Michelle Peters

Honderden mensen stonden op het station te wachten op een snelbus naar Eindhoven. ProRail gaf eerder deze week al aan dat er geen treinen zouden rijden op het traject.

'Duurt veel en veel langer'
Reizigers moesten rekening houden met een half uur extra reistijd, maar volgens verslaggever Jan Peels duurde het veel langer. "Ik tel een stuk of vijf snelbussen. Er zit wel wat beweging in, maar het duurt veel en veel langer dan in de app staat."

De werkzaamheden konden niet anders gepland worden, liet woordvoerder weten. De organisatie van de Dutch Design Week baalt er flink van. Op het evenement komen 355.000 bezoekers af, vanuit 72 landen.

Overstappen op de bus
Reizigers moesten in Den Bosch of Tilburg overstappen op de bus. "We maken ons wel zorgen natuurlijk. Bezoekers komen veelal aan op Schiphol en dus is het toch even lastig om Eindhoven te bereiken", vertelt DDW-directeur Martijn Paulen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.