Overvaller van Albert Heijn in Geldrop krijgt anderhalf jaar cel en tbs

24 oktober 2019 om 14:45
nl
De overvaller die in december een Albert Heijn in Geldrop overviel, heeft anderhalf jaar gevangenisstraf gekregen van de rechtbank in Den Bosch. Daarnaast is hem tbs opgelegd en moet hij een schadevergoeding betalen.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

De man overviel de supermarkt, terwijl hij zijn capuchon over het hoofd had getrokken. HIj bedreigde het personeel met een pistool en ging er met een geldbedrag vandoor.

De Eindhovenenaar werd gepakt nadat Bureau Brabant beelden van hem had laten zien. De man heeft altijd ontkend iets met de overval te maken te hebben, maar verschillende getuigen herkenden hem. Bovendien kon niemand bevestigen dat de man op een andere plek was op de avond van de overval.

Bekende
De man is een bekende van de politie en heeft al een strafblad sinds zijn jeugd. Op de dag van de overval kreeg hij vanwege een crematie verlof van de geestelijke gezondheidszorg instelling in Eindhoven, waar hij werd behandeld. Hij ging er tijdens de crematie vandoor en meldde zich pas de volgende dag. Een bloedtest verraadde een hoge concentratie drugs.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.