Geschokte reacties op faillissement Addy van den Krommenacker: ‘Oh my god, wat erg’

29 oktober 2019 om 13:23
nl
Dat het faillissement van de winkels van topontwerper Addy van den Krommenacker voor het grote publiek uit de lucht komt vallen, is te merken aan de vele reacties die binnenstromen bij Omroep Brabant. Veel mensen spreken op onder meer onze Facebookpagina hun ongeloof uit.. "Wat? Dat zag je toch niet aankomen! Wat erg, sterkte Addy."
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Nellie schrijft op Facebook: "Oh my god, wat is dit erg, Addy. Je bent een top ontwerper. Jij maakt vrouwen zo mooi. Wat erg... sterkte kanjer!!"

Sterkte
"Oh wat erg.. Kei hard gewerkt en nu dit! Heel veel sterkte" en "Ach Addy, wat triest. We leven met je mee", zijn maar een paar van de vele tientallen reacties op sociale media.

Marianne zegt: "Jammer dat veel mensen niet meer kiezen voor kwaliteit." "Wat een moeilijke beslissing zal dat geweest zijn, dag en nacht gewerkt voor je zaak en dan nou dit", schrijft Nicky.

CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg noemt hem op Twitter 'een icoon in Den Bosch' en plaatste daarbij een foto van zichzelf in een creatie van Addy van den Krommenacker.

Wachten op privacy instellingen...

Addy van den Krommenacker zegt tegen Omroep Brabant dat hij ontzettend dankbaar is voor alle steunbetuigingen: "Dat doet me ontzettend goed."

Stopt niet met ontwerpen
De ontwerper uit Den Bosch is geliefd en geroemd om zijn klassieke, chique en extravagante creaties voor wereldberoemde mensen. Hij verkocht daarnaast ook toegankelijkere kleding in zijn winkels. Dat houdt helaas op, maar met ontwerpen stopt hij niet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.