Kaartavondje in Den Bosch loopt slecht af, man neergeschoten door drie gewapende overvallers

DEN BOSCH - Een inwoner van Den Bosch is in de nacht van zondag op maandag tijdens een kaartavondje met vrienden in zijn huis aan de Vierde Rompert neergeschoten. Een aantal mensen werd geld afhandig gemaakt. Dit maakte de politie maandagmiddag bekend.

De neergeschoten Bosschenaar zat met een groep van ongeveer vijf vrienden te kaarten, toen er plotseling drie gewapende overvallers in zijn woonkamer stonden. De politie vermoedt dat ze via de achterkant van het huis binnen zijn gekomen. De overvallers waren donker gekleed en droegen alle drie gezichtsbedekking.

Bewoner neergeschoten
Onder bedreiging van wapens, troggelde de daders bij de kaarters geld af. Naar schatting zijn enkele honderden euro’s buit gemaakt. Toen de daders er vandoor gingen, werd er geschoten en raakte de bewoner van het huis gewond. De man werd geraakt in het bovenlichaam, maar is niet in levensgevaar.

Alle kaarters zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie is direct met een onderzoek begonnen, maar tot nu toe ontbreekt van de daders ieder spoor.

Meer over dit onderwerp:
DEN BOSCH OVERVALLEN SCHIETPARTIJEN