Vijf jongens mishandelen zomaar een 15-jarige fietser, wie heeft iets gezien?

21 november 2019 om 16:20
nl
Een 15-jarige jongen is woensdagavond in Nuenen zonder aanleiding mishandeld door vijf andere jongens. "De jongens versperden het fietspad waardoor mijn zoon moest stoppen. Hij werd omver geduwd, zijn voet zat tussen de trapper. De jongens trapten op de fiets waardoor zijn voet gekneusd raakte. Toen renden ze lachend weg", zegt zijn moeder Vanessa.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Op social media vraagt Vanessa om getuigen. "Hij is met zijn hoofd op de grond gevallen. In het ziekenhuis werd een lichte hersenschudding en een zwaar gekneusde voet geconstateerd. Mijn zoon kan zich alleen flarden herinneren. De jongens hadden hun capuchons over het hoofd getrokken en sjaals voor hun gezicht. Een goede beschrijving kan hij dus helaas niet geven", schrijft ze.

"Vijf jongens met capuchons in donkere kleding moeten toch opvallen als ze voorbij rennen of zelfs wandelen", hoopt de bezorgde moeder. "Het gebeurde allemaal op het fietspad parallel aan de drukke Smits van Oyenlaan even na zes uur in de avond. "

Het was geen gerichte actie. "Ze versperden het fietspad en konden niet zien wie eraan kwam. Het had iedereen kunnen overkomen, dat is juist zo beangstigend." Dinsdag gaan moeder en zoon aangifte doen bij de politie, eerder was er geen tijd bij de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!