Snollebollekes voor familiefeest naar Gelredome: iets rustiger van links naar rechts

23 november 2019 om 13:45
nl
Kinderen vanaf zes jaar kunnen binnenkort eindelijk ook 'van links naar rechts' op dat o zo bekende nummer van Snollebollekes. De feestact uit Best kondigde zaterdag het eerste familievriendelijke concert aan, in het Gelredome in Arnhem. De koters konden vrijwel nooit een concert bijwonen omdat die doorgaans voor zestien jaar en ouder zijn.
Profielfoto van Thomas de Waard
Geschreven door
Thomas de Waard

Frontman Rob Kemps, die begin deze maand vader is geworden, kwam op het idee nadat hij merkte dat veel kinderen teleurgesteld vertelden dat ze niet naar de concerten konden gaan. Ze zijn te jong en de optredens zijn te laat in de avond. Op 1 april 2020 kunnen kinderen vanaf zes jaar ook meespringen op de muziek. Het publiek gaat nog steeds van links naar rechts, maar zonder dat de kleintjes vertrapt worden.

Ook andere artiesten
Het concert in het Gelredome, dat plaats biedt aan dertigduizend man, begint daarnaast ook al in de ochtend. Verder is het programma korter en worden de Snollebollekes vergezeld door Maan, Gebroeders Ko en Monique Smit. Kaartjes voor de familieshow zijn vanaf 30 november te koop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.