Roy Donders en Corry Konings nemen kerstnummer op in de Efteling [VIDEO] - Omroep Brabant

Roy Donders en Corry Konings nemen kerstnummer op in de Efteling [VIDEO]

25 november 2019 om 18:37
nl
De Efteling had er maandag even een nieuwe attractie bij. Roy Donders en Corry Konings namen in het attractiepark de videoclip van hun kerstnummer op. Roy Donders belde Corry Konings en een samenwerking was geboren.
Profielfoto van Noël van Hooft
Geschreven door

Terwijl de kerstbellen klinken, zetten Roy en Corry hun nieuwe nummer in. ''Voor iedereen de allermooiste dagen, dit is de allerleukste tijd van het jaar'', begint het nummer.

Eigen nummer
Roy Donders voelt zich dankzij Expeditie Robinson verbonden met Corry Konings. ''Ik wilde een kerstnummer maken en Corry zei eigenlijk meteen ja'', zegt de stylist van het zuiden. ''Er was eigenlijk al een liedje. Maar ik wilde een nieuw liedje doen, dat is eigenlijk nog veel leuker'', vertelt Corry Konings. Dus lieten ze meteen een nieuw liedje schrijven. ''En deze is eigenlijk nog beter en nog mooier geworden. Veel gezelliger.''

Het kerstnummer gaat over de leukste dagen van het jaar. ''Samen zijn met vrienden en familie'', zegt Konings die elk jaar tijdens kerst met familie kookt, spelletjes speelt en kerstfilms kijkt. Roy Donders heeft minder tijd deze kerst vanwege zijn deelname aan het televisieprogramma Dancing On Ice. ''Ik heb alleen Eerste Kerstdag vrij. En dan ben ik lekker met familie, aan een grote tafel, cadeautjes uitpakken.''

Clip
Terwijl de bezoekers van de Efteling voorbij lopen gaat de kerstmuziek aan. In een sneeuwdecor zingen Corry en Roy ontelbare keren hun nummer. Het publiek danst voorzichtig mee. En tussen de opnames door moet het tweetal met fans op de foto. ''We zijn de nieuwe Pardoes en Pardijntje'', grapt Roy.

De Tilburgse zanger verwacht dat het nummer een hit gaat worden. ''Het is gewoon een heerlijk melodietje en het blijft lekker in je hoofd hangen. Ik denk wel dat het een terugkomende kerstsingle gaat worden.'' Op 6 december komt het nummer uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.