Solliciteert Guus Meeuwis naar een plekje op de bank bij Ellen DeGeneres? - Omroep Brabant

Solliciteert Guus Meeuwis naar een plekje op de bank bij Ellen DeGeneres?

28 november 2019 om 15:03
nl
Als je dan toch concerten geeft in Amerika, kun je ook net zo goed een poging doen om in het programma van dé talkshowkoningin van Amerika te komen. En dus heeft Guus Meeuwis Ellen DeGeneres bedankt omdat Amerika hem en zijn fans zo gastvrij verwelkomt.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

Meeuwis schetst in het kort zijn carrière voor haar. Hij legt uit dat hij een singer-songwriter is, die 25 jaar geleden droomde van een internationale tour. "Een bandshirt met Londen, Parijs en New York erop (Lieshout, Moergestel en Bavel klinken toch een stuk minder cool)", schrijft hij.

Die droom is hij aan het waarmaken. De Britse en Franse hoofdstad heeft hij al gehad. New York staat volgend jaar oktober op de planning. De eerste show was binnen een dag uitverkocht. De tweede, die daarna werd aangekondigd, inmiddels ook.

De Tilburgse zanger noemt DeGeneres de ongekroonde koningin van de USA. Daarom richt hij zijn dankwoord via haar aan de rest van Amerika. "Bedankt dat jullie zo aardig zijn om mij en mijn gekke Nederlandse fans te verwelkomen volgend jaar. Happy Thanksgiving!"

Of dit Meeuwis een plekje op de bank in The Ellen DeGeneres Show oplevert? We gaan het zien.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.