Anouk ging eerst zelf naar de Voedselbank, maar helpt nu anderen met haar eieren [GOEI VOLK]

NUENEN - In het verleden moest Anouk Sitter uit Nuenen noodgedwongen naar de Voedselbank. Terwijl ze in de rij stond, kwam ze op een idee. "Tijdens het wachten op mijn pakket bedacht ik me dat verse eieren voor iedereen fijn zouden zijn. Want als je eieren in huis hebt, heb je altijd warm eten", vertelt Anouk op Goei Volk.

En zo is 't Eiervrouwtje van Nuenen ontstaan. Inmiddels, wat jaren verder, helpt Anouk veel mensen door de verkoop van haar eieren. "Het concept werd op handen gedragen door velen en ik bouwde een netwerk aan Servicepunten door heel Nederland op. Mijn doel is bereikt: ik ondersteun veel Voedselbanken en groepen van minima met mijn eieren. Vers, biologisch en zo groot mogelijk."

Trots
Het gaat Anouk niet om het geld, ze wil graag anderen helpen. "Als 't Eiervrouwtje van Nuenen ben ik inmiddels een begrip geworden en daar ben ik trots op."

Meer weten? Lees het volledige verhaal van Anouk op Goei Volk!

goeivolk

"In het verleden stond ik noodgedwongen in de rij bij de Voedselbank. Wat was ik toen blij met simpelweg een doosje eieren. Tijdens het wachten bedacht ik me dat eieren voor iedereen fijn zouden zijn. Want als je eieren in huis hebt, heb je altijd warm eten.

En dus wilde ik uiteindelijk zelf verse eieren regelen om iedereen te kunnen voorzien van een warme maaltijd. Van de opbrengst kocht ik nieuwe en hield de prijs zo laag mogelijk. Vers, biologisch en zo groot mogelijk. Het ging mij niet om verdienen, maar om het helpen. En dat is nog steeds zo.

Inmiddels wat jaren verder, help ik veel mensen door de verkoop van mijn eieren. Het concept werd op handen gedragen door velen en ik bouwde een netwerk aan Servicepunten door heel Nederland op. Mijn doel is bereikt: ik ondersteun veel Voedselbanken en minimagroepen met mijn eieren.

Als ''t Eiervrouwtje Nuenen' ben ik inmiddels een begrip geworden en daar ben ik trots op. Ik wil iedereen bedanken die mijn concept op een gouden blaadje draagt of mij keer op keer bedankt voor de geweldige eitjes." - Anouk Sitter uit Nuenen.

#goeivolk #onsbrabant #brabant #nuenen #eieren #voedselbank #minima #helpen #hulp #voedsel
Meer over dit onderwerp:
GOEI VOLK NUENEN EIEREN VOEDSELBANKEN MINIMA