Burgemeester over fataal ongeluk Someren: ‘Het raakt onze gemeenschap diep’

29 november 2019 om 15:44
De vijver, een dag later. (Foto: Rob Engelaar/Fotodesk)
De vijver, een dag later. (Foto: Rob Engelaar/Fotodesk)
Dilia Blok, de burgemeester van Someren, is erg ontdaan door het overlijden van de twee 20-jarige mannen wiens auto donderdagavond te water raakte. Ze betuigt haar medeleven aan de nabestaanden en stelt dat de gemeenschap diep door het ongeluk geraakt is.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door
Ron Vorstermans

“Het nieuws dat deze twee jonge mannen uit Someren zijn weggerukt uit het leven, raakt me diep. Mijn gedachten gaan in de eerste plaats uit naar de nabestaanden van de slachtoffers”, schrijft de burgemeester op Instagram.

“Het is een onvoorstelbaar groot verdriet en verlies voor de ouders, familie en vrienden", vervolgt ze. "Zo jong nog, verschrikkelijk. Het raakt ook onze hele gemeenschap diep. Velen in onze gemeente, in het bijzonder in Someren-Eind, hebben de jongens direct of indirect gekend.”

Wachten op privacy instellingen...

Ongeval
Rond halfnegen ging het mis. De twee 20-jarige inwoners uit Someren belandden met een auto in het water in een vijver langs de Broekstraat. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. Er zaten verder geen andere inzittenden in de auto.

Hulpdiensten wisten donderdagavond niet direct waar ze moesten zijn om de twee mannen uit het water te redden. Het duurde even voordat de exacte locatie van het ongeluk was gevonden. Na reanimatie werden de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht, waar ze allebei overleden.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...