Video

Oom van 18-jarige verdachte groepsverkrachtingen bedreigd: 'Ze willen mijn bedrijf in brand steken'

4 december 2019 om 16:15
nl
“Twee garagebedrijven naast elkaar met dezelfde achternaam, dat is verwarrend, dat snap ik wel."Aan het woord is Ferry Meulenbroek, de oom van een van de verdachten die woensdag werd aangehouden voor groepsverkrachtingen. “Maar ik word nu aangekeken op iets waar ik niks mee te maken heb.” Meulenbroek wordt telefonisch en op internet bedreigd. “Ze dreigen mijn bedrijf in brand te steken.”
Profielfoto van Jan Waalen
Geschreven door

Al dertig jaar heeft Ferry Meulenbroek een garagebedrijf in de Bossche wijk Orthen. Meulenbroek Auto’s verkoopt tweedehands auto’s . De 18-jarige neef van Meulenbroek begon onlangs in hetzelfde pand een eigen autohandel. De jongen woont in het huis ernaast. In dat woonhuis deed de politie dinsdag een inval. In een barruimte zouden volgens de politie groepsverkrachtingen hebben plaatsgevonden. De neef is een van de acht verdachten. Zijn autohandel werd gesloten, op last van de gemeente.

“Ik kan me niet voorstellen dat mijn neef bij verkrachting is betrokken, maar als het wel zo is, dan moet hij hard worden gestraft.”

Kijk hieronder naar het hele interview met Ferry Meulenbroek.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.