Operatie Alfa gaat verder: nieuwe aanhoudingen op woonwagenkamp in Oss

10 december 2019 om 10:20
nl
De politie heeft dinsdagochtend nieuwe acties gehouden als onderdeel van Operatie Alfa, een groot politieonderzoek naar de Osse topcrimineel Martien R. en zijn familie. Onder meer op het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss zijn meerdere mensen aangehouden. Er is ook een inval in een woning in Berghem.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

Op hetzelfde woonwagenkamp begon Operatie Alfa op 13 november. Het hele kamp werd toen een paar dagen afgesloten. Justitie kamde in drie dagen tijd het hele terrein uit en vond een arsenaal aan zware vuurwapens, geld en drugs. Voor de actie moesten de bewoners van het woonwagenkamp tijdelijk hun huis verlaten.

Wachten op privacy instellingen...

Berghem
De politie heeft dinsdag ook een inval gedaan in een huis aan de Koolzaadweg in Berghem. Agenten zijn bezig om spullen uit het huis te halen zoals tafels, stoelen en bankstellen. Hoeveel mensen precies zijn aangehouden dinsdag, is nog niet bekendgemaakt.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Op 18 november heeft de politie ook invallen gedaan in twee huizen aan de Koolzaadweg, er zijn toen allerlei spullen gevonden die met drugs te maken hadden. Een buurtbewoner vertelde toen dat een van die woningen van Martien R. is, de topcrimineel die samen met twee familieleden in Oss werd opgepakt tijdens het onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...

Lees in ons dossier alles over Operatie Alfa.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.