Auto van de brandweer geramd op kruising in Etten-Leur

12 december 2019 om 14:28
Geramde brandweerauto op de kruising van de Florijnstraat met de Penningweg in Etten-Leur. (Foto: Tom van der Put / SQ Vision Mediaprodukties)
Geramde brandweerauto op de kruising van de Florijnstraat met de Penningweg in Etten-Leur. (Foto: Tom van der Put / SQ Vision Mediaprodukties)
Een auto van de brandweer was donderdagmiddag betrokken bij een aanrijding op het bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur. Op de kruising van de Florijnstraat met de Penningweg kwamen twee auto's in botsing met elkaar. Het is nog onduidelijk welke bestuuder er geen voorrang heeft gegeven.
Profielfoto van Susan Docters
Geschreven door
Susan Docters

Volgens een omstander speelde de laagstaande zon een belangrijke rol bij de botsing op de kruising waarbij de brandweerauto werd geramd. De andere auto is volgens hem door bosjes en een hekwerk op een nabijgelegen parkeerterrein beland, daarbij raakte ook nog een derde auto beschadigd.

Er werd een ambulance opgeroepen, alle inzittenden zijn onderzocht. Zij hadden volgens de omstander last van nek- en spierpijn maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Dodelijke kruising
De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Op de kruising op het industrieterrein werd eerder dit jaar een fietsster geschept door een automobilist. Zij overleed later aan haar verwondingen.

Wachten op privacy instellingen...