Rico Verhoeven of Badr Hari? 'Dat wordt een knalpartij' - Omroep Brabant
Video

Rico Verhoeven of Badr Hari? 'Dat wordt een knalpartij'

21 december 2019 om 09:00
nl
Mo Kücük (19) is een talentvolle kickbokser uit Zevenbergen. Hij ging door Badr Hari kickboksen, maar traint in de sportschool waar Rico Verhoeven ook traint. Kücük kan moeilijk een favoriet aanwijzen: "Het zijn beide goede kickboksers, die denk ik voor veel vuurwerk gaan zorgen.''
Profielfoto van Bram van Doorn
Geschreven door
Bram van Doorn

Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari wordt door velen bestempeld als hét gevecht van de eeuw. In 2016 stonden ze al tegenover elkaar. Op zaterdagavond zullen de twee sportgiganten het opnieuw tegen elkaar opnemen in het Gelredome.

Kansen
Volgens de gokwebsites wordt het een spannende wedstrijd. De meeste 'goksites' geven een lichte voorkeur aan Rico Verhoeven. Zij denken dat hij er met de winst vandoor gaat. Badr Hari heeft wel de meeste kans om een 'knockout' uit te delen als je de websites moet geloven. Als Rico Verhoeven wint, krijgt wie op hem gegokt heeft gemiddeld 1,7 keer zijn inzet. Wie op Badr Hari gokt, krijgt 2,2 keer zijn inzet als hij wint. Verhoeven is dus favoriet bij de gokkers.

Mo Kücük is een sportstudent van het Johan Cruyff College en is zelf ook kickbokser. "Ik verwacht een knalpartij. Ik heb erg veel respect voor beide kickboksers.

Bekijk hier het gesprek met Mo Kücük:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.