'Lapzwans' haalt auto op die tot frustratie van bakker al week op parkeerterrein stond - Omroep Brabant

'Lapzwans' haalt auto op die tot frustratie van bakker al week op parkeerterrein stond

9 januari 2020 om 10:48
nl
De auto die al ruim een week op een parkeerplaats van bakkerij Henst in Vessem stond is woensdagavond opgehaald door de eigenaar. Dat gebeurde na berichtgeving door Omroep Brabant. De bakker ergerde zich groen en geel aan de auto, die op een parkeerplaats voor zijn klanten stond en wist niet van wie de auto was.
Profielfoto van Rene van Hoof
Geschreven door

Nadat bakker Pierre Henst aan de bel trok op social media en bij Omroep Brabant, kwam woensdagavond het verlossende woord. De vader van de eigenaar belde om te zeggen dat de auto zou worden opgehaald. Hij noemde zijn zoon een lapzwans.

Nog dezelfde avond is de groene Opel opgehaald. Probleem was dat via de politie en gemeente de eigenaar niet was te achterhalen, omdat dit privacy gevoelige informatie is.

Herkenbaar
Bakkerij Henst is uiteraard blij dat het probleem is opgelost. Uit reacties op social media blijkt dat het een veel voorkomend probleem is dat auto's achter worden gelaten op parkeerplaatsen zonder dat duidelijk is wie de eigenaar is. Soms staan auto's al maanden ergens geparkeerd. Omdat het langs de openbare weg is, is daar feitelijk niets aan te doen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.