Vind 't Brabants Buske en win kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf

20 januari 2020 om 19:10
nl
Nog een maand en dan is het carnaval! En dat trappen we zoals ieder jaar groots af met 3 Uurkes Vurraf. Veel carnavalsvierders hopen een van de kaartjes te winnen die gratis worden verloot. Maar er is een manier om je plekje bij 3 Uurkes Vurraf nu al veilig te stellen.
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door

Jordy en Betty gaan drie keer met 't Brabants Buske op pad om zich ergens in de provincie te verstoppen met minimaal 4 tickets voor 3 Uurkes Vurraf. Kom zo snel mogelijk naar 't Buske en maak direct kans op tickets!

Data waarop ze gaan rijden:

  • Dinsdag 21 januari
  • Vrijdag 14 februari
  • Zondag 16 februari

Hoe werkt het?
Een dag van tevoren geven Jordy en Betty de eerste hint op de Facebookpagina van Omroep Brabant. De volgende ochtend geven ze in de Fijnfisjenie-Facebookgroep exclusieve hints in de stories. Deze hints hoor je ook in de radio-uitzending van Brabants Bont.

Daarna wordt er een livestream gestart op Facebook, waarbij de omgeving ook een beetje weggeeft waar 't Buske zich bevindt. Denk jij te weten waar 't Brabants Buske staat? Ga dan zo snel mogelijk in je carnavalspak die kant op en luister naar de radio voor het codewoord! De eerste twee die zich verkleed melden bij 't Buske met het codewoord spelen de BrabantQuiz. De winnaar krijgt 4 tickets voor 3 Uurkes Vurraf.

Eerste hint
Check de video voor de eerste hint van dinsdag 21 januari. Volg Omroep Brabant op Facebook en op de radio en dan kan het bijna niet meer mis... Tot dinsdag?

Heb je vragen over de loting voor 3 Uurkes Vurraf? Bekijk dan deze pagina: Veelgestelde vragen 3 Uurkes Vurraf!

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.