Drie overvallers gezocht van tankstation aan Ringbaan-Noord in Tilburg

20 januari om 18:39
Camerabeeld van overval op tankstation Tamoil aan de Ringbaan Noord in Tilburg
Camerabeeld van overval op tankstation Tamoil aan de Ringbaan Noord in Tilburg
Een medewerkster van een Tamoil tankstation aan de Ringbaan-Noord in Tilburg kreeg de schrik van haar leven toen ze bij een overval een pistool tegen haar hoofd gedrukt kreeg. De politie is op zoek naar drie daders.
Profielfoto van Janneke Bosch
Geschreven door
Janneke Bosch

De overval vond plaats op 20 oktober vorig jaar, rond acht uur 's avonds. Met een getrokken pistool kwamen de overvallers op de medewerkster af. Onder dreiging van het wapen liet ze de overvallers bij de kassa. De daders maakten niet veel buit: wat papier- en muntgeld. Daarna sloegen ze op de vlucht in de richting van de Waalstraat.

Signalement
De politie heeft een signalement van de daders. Het gaat om een licht getinte jongeman, ongeveer 1,70 meter lang. Hij droeg een grijze hoodie en een zwarte joggingbroek. De tweede dader heeft een negroïde uiterlijk en is tussen de 1,75 en 1,80 meter lang. Hij droeg zwarte kleding en een bandana. Opvallend aan hem is dat hij een apart loopje heeft. Van de derde dader is lastig een signalement te geven, omdat hij minder herkenbaar is op de camerabeelden. Hij droeg een petje onder zijn capuchon.

De politie laat weten dat twee van de daders al een half uur vóór de overval langs het tankstation fietsten, zo rond half acht. Ook aan de overkant van de straat is al een overvaller te zien op camerabeelden. De politie vraagt mensen die iemand herkennen of die meer informatie hebben, zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...

Drie overvallen in een uur
De politie vraagt in de uitzending van Bureau Brabant aandacht voor een opmerkelijke zaak in Eindhoven: binnen een uur werden er drie straatroven gepleegd. Dat gebeurde op 28 juli 2019. Vier jongens worden daarvan verdacht. Ze sloegen toe bij de Karpendonkse Plas, op de Hofstraat en op de Geldropseweg. Opmerkelijk is dat ze telkens de fiets van hun slachtoffers op slot zetten. Het gaat om vier jonge jongens van 15 tot 18 jaar oud.

Wachten op privacy instellingen...

Wildplassers mishandelen slachtoffer bij McDrive
Een ander opmerkelijk verhaal is een mishandeling bij de McDrive in Uden. Zes mannen zijn aan het wildplassen op de parkeerplaats. Als ze daar opmerkingen over krijgen van andere bezoekers, reageren ze gewelddadig. De mannen zijn onherkenbaar gemaakt op de beelden, omdat de politie ze de kans geeft zich te melden.

Wachten op privacy instellingen...

Whatsappfraude
Tenslotte de zaak van een vader uit Budel die in een babbeltruc via Whatsapp trapte. De politie heeft beelden van de vermoedelijke dader.

Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...