Naar 3 Uurkes Vurraf met je vriendengroep? Zondag kun je 11 kaarten winnen!

13 februari om 21:00
Win zondag 11 kaarten voor 3 Uurkes Vurraf
Win zondag 11 kaarten voor 3 Uurkes Vurraf
Geen kaartjes gewonnen in de loting voor 3 Uurkes Vurraf? Geen zorgen, want er zijn nog een aantal acties waarmee je tickets kan winnen.
Profielfoto van Nicole Melchers
Geschreven door
Nicole Melchers

Vrijdag 14 februari en zondag 16 februari gaan Jordy en Betty zich weer verstoppen in de provincie met 't Brabants Buske. Op de Facebookpagina van Omroep Brabant gaan ze dan livestreamen, zodat je ook de omgeving een beetje kan zien. Weet jij waar Jordy en Betty staan? Kom dan zo snel mogelijk verkleed naar 't Buske en vergeet niet het codewoord te noemen. Dit codewoord wordt gegeven in de radio-uitzending van Omroep Brabant.

Hints
Een dag van tevoren komt er een video online met de eerste hint. Zo kan je alvast een beetje puzzelen waar 't Brabants Buske naartoe gaat rijden. Als je lid bent van de Fijnfisjenie Facebookgroep krijg je nog meer hints. Dus word lid en bekijk de livestream in de groep.

Valentijnsdag
Op Valentijnsdag zijn er 4 tickets voor 3 Uurkes Vurraf te winnen. Deze editie is speciaal voor stelletjes en vrijgezellen. Ben jij als eerste verkleed bij de bus? Dan speel je het spel 'Alles kan kapot'. De winnaar wint 4 tickets voor 3 Uurkes Vurraf en houdt er misschien nog een date aan over ook!

Zondag 16 februari wordt groots uitgepakt met maar liefst elf tickets voor 3 Uurkes Vurraf die te winnen zijn. Kom met de hele vriendengroep verkleed naar 't Buske en als jullie allemaal het codewoord kennen, zijn jullie de winnaars!

Hopelijk zien we je bij 3 Uurkes Vurraf! Heb je vragen? Bekijk dan deze pagina met veelgestelde vragen.

Wachten op privacy instellingen...