Veel gestelde vragen

3 Uurkes Vurraf
De tickets zullen donderdag 13 februari 2020 verstuurd worden.
Er zijn verschillende mogelijkheden:
- Wacht even. We moeten heel veel mails sturen, dan ontstaat er soms een wachtrij op de server en kan het dus even duren.
- Check je spamfilter. Soms komen dit soort e-mails in spamfilters terecht.
- Misschien heb je niet gewonnen…
Ook hier zijn verschillende mogelijkheden:
- Check eerst de spamfilter van het opgegeven email adres. Misschien is de mail in de spamfilter terechtgekomen.
- Hebben jullie je apart ingeschreven? Dan heb jij misschien gewonnen en jouw vriend(in) niet.
- Heeft je vriend(in) bij de aanmelding zijn/ haar e-mailadres ook bevestigd? Zo niet, dan kan het zijn dat maar één persoon gewonnen heeft. Wij mogen namelijk niet naar onbevestigde e-mailadressen mailen.
- Hebben jullie elkaar meerdere keren ingeschreven? Dan heeft het systeem bij het ontdubbelen de dubbele inschrijvingen verwijderd. Zo kan het voorkomen dat jij hebt gewonnen, maar jouw vriend(in) niet.
Ja, E-tickets worden door YourTicketProvider gestuurd in opdracht van Omroep Brabant.
Nee, we geven maar één keer kaarten uit.
We krijgen elk jaar steeds meer inschrijvingen dus wordt het ook steeds lastiger om kaartjes te winnen. Daarnaast willen we iedereen een eerlijke kans geven om te winnen. Je maakt de meeste kans door je maar één keer in te schrijven, eventueel samen met een tweede persoon. Het heeft geen zin om je meerdere keren met die tweede persoon in te schrijven, omdat dubbele inschrijvingen worden ontdubbeld. Inschrijven met meerdere e-mail adressen heeft ook geen zin.
Nee, ga daar niet op in! E-tickets zijn exclusief verkrijgbaar via Omroep Brabant en 3 Uurkes Vurraf is een gratis evenement. Er worden noch door Omroep Brabant, noch door derden kaarten te koop aangeboden! Mochten er desondanks toch kaarten worden aangeboden via Marktplaats of derden, koop ze dan niet. De kaarten staan op naam en het is niet mogelijk de namen na de loting aan te passen. Heb je dus kaarten met een andere naam dan op je identiteitsbewijs, dan wordt de toegang geweigerd. Omroep Brabant is niet verantwoordelijk voor de gevolgen naar aanleiding van de handel of namaak van e-tickets en behoud zich het recht om tickets ongeldig te verklaren.
Nee, om administratieve redenen en om handel in kaarten tegen te gaan is het is niet toegestaan om achteraf namen aan te passen. Dan blijven jouw kaarten dus ongebruikt, maar we houden rekening met prijswinnaars die niet komen opdagen.
De algemene voorwaarden vind je terug op deze pagina
Omroep Brabant krijgt elk jaar vele verzoeken van mensen die graag naar 3 Uurkes Vurraf willen gaan en ons vragen een uitzondering te maken. Juist omdat het voor ons onmogelijk is een selectie te maken uit al deze verzoeken zonder iemand te kwetsen is ons antwoord altijd negatief. Omroep Brabant hanteert een eerlijk systeem waarbij iedereen evenveel kans maakt om onze gast te zijn.
Deze tijd is nodig om het versturen van de e-tickets technisch te realiseren.
Fijnfisjenie Café
Via de website www.omroepbrabant.nl/fijnfisjeniecafe
Je kunt je inschrijven voor maximaal één blok.
Iedereen van 12 jaar en ouder is welkom in het Fijnfisjenie Café. Met uitzondering van de kindermiddag. Dan is iedereen welkom.
Op maandagmiddag van 12.30 uur tot 14.30 uur is er kindermiddag voor alle leeftijden.
Tijdens carnaval is het gebouw van Omroep Brabant moeilijk toegankelijk voor mensen in een rolstoel.
Zaterdag 22 februari
Van 12:30 - 15:30 uur, Van 15:30 - 18:30 uur, Van 18:30 - 20:00 uur
Zondag 23 februari
Van 12:30 - 15:30 uur, Van 15:30 - 18:30 uur
Maandag 24 februari
Van 12:30 - 14:30 uur, Van 14:30 - 17:30 uur, Van 17:30 - 20:30 uur
Dinsdag 25 februari
Van 12:30 - 15:30 uur, Van 15:30 - 18:30 uur
Toegangsbeleid 3 Uurkes Vurraf en Fijnfisjenie Café
Omdat we het evenement gratis toegankelijk willen houden zijn we aangewezen op het verspreiden van gratis toegangsbewijzen. Als gevolg van de steeds langer wordende wachtrijen ieder jaar is gekozen voor het huidige toegangsbeleid. Daarnaast is het evenement zeer populair en is de animo elk jaar groter dan het aantal bezoekers die we toe mogen laten. Om de kaarten zo eerlijk mogelijk te verdelen hebben we dit toegangsbeleid geïntroduceerd.
Ja, er zal een strikte controle zijn op de e-tickets in combinatie met een geldig legitimatiebewijs (een kopie van je legitimatiebewijs is niet toegestaan). Dit doen we om de zwarte handel van de e-tickets te voorkomen. Geen geldig legitimatiebewijs is geen toegang!
Er zijn geen kluisjes aanwezig, er is wel een garderobe.
Je wordt verzocht om tussen 13:00 en 14:00 te komen, dit in verband met de drukte. Het is namelijk belangrijk dat iedereen om 15:00 uur binnen is, want dan begint het evenement en de LIVE tv-uitzending.