Opnieuw gewapende overval op Aldi, jonge daders slaan toe in Goirle

14 februari 2020 om 21:10
nl
Er is vrijdagavond rond kwart voor acht een gewapende overval gepleegd in een Aldi-filiaal aan de Wethouder De Brouwerstraat in Goirle. Twee overvallers bedreigden een supermarktmedewerker met een mes, maar er raakte niemand gewond.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

In eerste instantie werd er gemeld dat de daders er met een onbekend geldbedrag vandoor zijn gegaan, maar zaterdagochtend meldde de politie dar ze sigaretten hebben meegenomen.

Jonge overvallers
Agenten zochten in de omgeving naar het tweetal, maar vonden hen niet meer. Er werd een Burgernetmelding verstuurd. Het gaat waarschijnlijk om jonge daders, in de leeftijd van 15 of 16 jaar oud. Beide jongens waren in het donker gekleed en ze droegen petjes. Een van de overvallers is lichtgetint, de ander heeft een donkere huidskleur.

Het is de vierde overval op een Aldi-supermarkt in korte tijd. Op 31 januari ging het mis op het Verdiplein in Tilburg. Het ging toen om twee of drie overvallers. Enkele dagen later sloegen overvallers toe bij de Aldi aan de Spoordijk in Tilburg. Hier ging het om twee mannen. Donderdag was het raak op het Transvaalplein in Tilburg. Hier waren twee jonge daders voor verantwoordelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!