Video

Sneeuw en gladheid zorgen voor ongelukken: file op A27 door geschaarde vrachtwagen

26 februari 2020 om 06:14
nl
Op verschillende plaatsen in Brabant zijn woensdagochtend ongelukken gebeurd door sneeuw en gladheid. De ANWB adviseerde de snelheid aan te passen. In Brabant was code geel afgegeven.
Profielfoto van Karin Kamp
Geschreven door

Op de A27 tussen Breda en Oosterhout schaarde een vrachtwagen. De rechterrijstrook was afgesloten. Door het ongeluk werd het verkeer bij knooppunt Sint Annabosch richting Utrecht omgeleid via Rotterdam over de A58, A16 en A59. De berging van de vrachtwagen nam ruim een uur in beslag.

Een actueel overzicht van alle files in Brabant vind je hier.

Ongeluk met personenauto's en vrachtwagen
Op de A59 van Den Bosch richting knooppunt Zonzeel botsten meerdere personenauto's en een vrachtwagen op elkaar. De rechterrijstrook tussen Waspik en Made was dicht, maar is inmiddels weer vrij. De files zijn opgelost.

Wachten op privacy instellingen...

Auto in sloot
Op de Kraanschotsedijk in Oosteind belandde een auto in een sloot. Omdat eerst niet duidelijk was waar het slachtoffer zich bevond was het voor hulpdiensten even zoeken waar het ongeluk was gebeurd.

De bestuurder is met onderkoelingsverschijnselen met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf zal het voertuig takelen en afvoeren.

Ook op de A73 bij Vierlingsbeek raakte in de richting van Venray een automobilist van de weg. Volgens de politie kwam de auto in een slip en gleed van de weg. De man raakte niet gewond.

Sneeuw blijft niet hele dag liggen
Overdag verdwijnt de sneeuw, maar donderdag kan het volgens Weer.nl opnieuw gaan sneeuwen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.