Man weer op vrije voeten die verdacht wordt van expres aanrijden en achterlaten Daniëlle

29 februari 2020 om 12:58
nl
De 20-jarige man uit Den Bosch die donderdag werd opgepakt voor de aanrijding met een gestolen crossmotor in Den Bosch in juni vorig jaar, is weer op vrije voeten. Bij de aanrijding raakte de 40-jarige Daniëlle Schuiling zwaargewond. De bestuurder ging er na de aanrijding vandoor.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

"Op dit moment is het voor ons onderzoek niet noodzakelijk dat hij vastzit", zegt een woordvoerder van de politie. "Hij is nog wel altijd verdachte." Volgens de politie wordt nog steeds onderzoek gedaan, zo worden onder meer DNA-sporen bekeken.

Vrouw sprak crossers aan op rijgedrag
Het ongeluk gebeurde op 10 juni op de Churchilllaan in Den Bosch. De vrouw wilde twee motorrijders aanspreken op hun rijgedrag. De bestuurders zouden heel de middag al overlast veroorzaken. De vrouw liep destijds meerdere botbreuken, een hoofdwond en een hersenschudding op. Ze lag enige tijd in het ziekenhuis.

De bestuurder is weggevlucht zonder zich om de vrouw te bekommeren. De crossmotor liet hij achter op de plek van het ongeluk. Hij sprong mogelijk achterop bij een tweede crossmotor. Naar de tweede bestuurder wordt nog uitgekeken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.