Video

Man dood gevonden in huis in Boxmeer, politie gaat uit van misdrijf

2 maart 2020 om 04:55
nl
In Boxmeer is zondagavond in een huis aan de Steenstraat een dode man gevonden. Volgens de politie gaat het om een misdrijf. Burgemeester Karel van Soest zegt dat hij 'zeer onthutst' is door wat er is gebeurd. Maandagochtend werd bekend dat het slachtoffer de tonprater Frank Schrijen is.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

"Dit was geen natuurlijke dood", zo meldt een woordvoerder van de politie. "We hebben feiten en omstandigheden aangetroffen in de woning, waardoor we dat denken."

Bewoner van huis
De politie wilde zondagavond alleen kwijt dat het slachtoffer de bewoner van het huis was. Toen de politie arriveerde, was er verder niemand in de woning aanwezig. Het gaat om een huis boven een opticien.

"Er is momenteel nog veel onduidelijk", stelt de politie. De technische recherche is met veel mensen paraat en ze voert onder meer een sporenonderzoek uit in de woning. Er wordt ook buurtonderzoek gedaan en gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn.

De Steenstraat ligt midden in het centrum van Boxmeer, het gaat om een winkelstraat.

Niet eerste incident
Twee dagen geleden werd in Boxmeer ook al een man in een woning overvallen en neergestoken. Dat was echter op een ander adres. En op 22 februari was er op het Raadhuisplein in het dorp eveneens een steekpartij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.