Golden retriever Bodhi heeft 14.000 volgers op Instagram: 'Een echte pupfluencer'

7 maart 2020 om 17:00
nl
De hond van Marjolein (26) en Kevin (29) uit Drunen is met ruim 14.000 volgers een 'influencer' op Instagram, oftewel een 'pupfluencer'. Marjolein is zo'n 3 uur per dag foto's aan het maken en posten en Bodhi's Instagrampagina aan het onderhouden. "Ik zeg altijd tegen mensen om mij heen dat het net een parttime baan erbij is, haha!"
Profielfoto van Lize Rensen
Geschreven door

Door het grote bereik van Bodhi op Instagram, kan Marjolein samenwerkingen aangaan. "De kortingscodes op zijn pagina zijn van bedrijven waar Bodhi 'model' voor is. Dat wil vaak zeggen dat ik spulletjes opgestuurd krijg en in ruil daarvoor promoot ik hun bedrijf."

"Wij verdienen er geen geld mee. Bodhi heeft zelf natuurlijk ook helemaal niks aan geld, maar hij vindt alle snoepjes en speeltjes wel helemaal geweldig. Bij elk pakketje staat hij kwispelend naast me", vertelt Marjolein op Goei Volk.

Goofy
Ze maakt alle foto's van Bodhi zelf met haar telefoon of camera. Vaak moeten mensen hard lachen als ze vertelt dat haar hond zo'n groot Instagramaccount heeft. "Maar als ze zijn pagina gezien hebben, dan vindt iedereen het leuk. Hij krijgt veel reacties over hoe schattig, knap of ‘goofy’ hij is. "

Meer weten? Lees het volledige verhaal van Marjoelein en Bodhi, maar ook andere mooie verhalen op Goei Volk!

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.