Vecht- en steekpartij in Breda: derde verdachte (19) meldt zich

11 maart 2020 om 09:29
nl
Een derde verdachte die mogelijk betrokken was bij een vecht- en steekpartij op de Haagdijk in Breda heeft zich bij de politie gemeld. Het gaat om een 19-jarige man uit Breda. Eerder meldden twee andere mannen uit Breda zich bij de politie. Ze hadden zichzelf gezien op camerabeelden die in Bureau Brabant werden getoond.
Profielfoto van Paul Ruiter
Geschreven door
Paul Ruiter

Eind december was er op de Haagdijk in Breda een vechtpartij tussen een groep jongeren en twee rokende mannen. Bureau Brabant zond maandag beelden uit die waren gefilmd met een telefoon. Ook werd een reconstructie getoond in het opsporingsprogramma. Op de filmbeelden is te zien hoe de vlam in de pan sloeg toen de groep van vier mannen en vier vrouwen langs de rokende mannen liep.

Flinke klappen
Er werden flinke schoppen en klappen uitgedeeld en er werd gestoken. Een van de twee rokende mannen raakte daarbij flink gewond. Ook zijn vriend liep verwondingen op.

Het is niet duidelijk of de derde verdachte die zich gemeld heeft ook op de beelden is te zien. De recherche gaat de rol van de drie verdachten in het geheel onderzoeken. Ook het onderzoek naar de andere betrokkenen gaat verder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.