Vrouw schrikt wakker van twee inbrekers in haar slaapkamer

13 maart 2020 om 09:13
Schuren, boxen en garages zijn dit jaar vaker doelwit van criminelen. (foto: pexels.com)
Schuren, boxen en garages zijn dit jaar vaker doelwit van criminelen. (foto: pexels.com)
Een 69-jarige vrouw uit Zevenbergen kreeg donderdagavond de schrik van haar leven toen zij wakker werd en twee inbrekers op haar slaapkamer zag staan. Die zeiden dat ze rustig moest blijven en pas naar beneden mocht komen als zij weg waren.
Profielfoto van Femke de Jong
Geschreven door

Diezelfde avond, rond negen uur, werd er bij de vrouw aangebeld op haar adres aan de van der Markstraat. Toen zij de deur opende stond er een jonge man voor haar die vroeg of er een bepaald meisje op dat adres woonde. Dat was niet het geval en dus vertrok de jongen weer.

Dieven in slaapkamer
Enige tijd later lag de vrouw op bed te slapen, toen zij wakker werd van lichtschijnsel in haar slaapkamer. Toen zij haar ogen opende zag ze tot haar schrik twee jonge mannen op de slaapkamer staan. Een van hen vroeg haar of ze geld had. De ander doorzocht onverstoorbaar de kastjes op haar slaapkamer.

Daarna zeiden ze tegen het slachtoffer dat ze rustig moest blijven en pas naar beneden mocht gaan als de mannen weg waren. Hierop vertrokken de mannen. Eenmaal beneden zag de vrouw dat haar woning volledig doorzocht was. Zij miste spullen en wat contant geld.

Omschrijving dader
Een van de daders wordt omschreven als getinte jongen van ongeveer 1,60 meter lang. Hij had zwart kort haar en droeg een zwart jack en donkere broek. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...