5 Bredanaren winnen samen 112.500 euro bij Postcode Loterij maar Gaston blijft even thuis

25 maart 2020 om 09:39
nl
Vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4814AX in Breda zijn in de prijzen gevallen. Vier deelnemers in de Tramsingel wonnen de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro, een vijfde deelnemer won 12.500 euro.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Breda viel eerder ook al in de prijzen. In november verdeelde de Postcode Loterij 25.000 euro over twee gelukkige deelnemers die meespeelden met postcode 4839AL. Vanaf 1 februari wordt honderd dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt.

Gaston belt in
Gewoonlijk reikt ambassadeur van het kansspel Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Maar die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Breda zijn door Gaston verrast via een videogesprek.

Nieuwe auto
Onder de winnaars van de Straatprijs is ook een auto verloot. De 23-jarige Dion valt dubbel in de prijzen: hij wint 25.000 euro en een auto. Hij reageert enthousiast: "Ik ben heel blij! Ik ben thuis mijn scriptie aan het schrijven, dus dit is heel fijn nieuws."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.