Festival van het Levenslied in Tilburg afgelast

27 maart 2020 om 06:02
nl
Het Festival van het Levenslied in Tilburg, dat in het eerste weekend van juni was gepland, gaat niet door. "Ook in de meest optimistische scenario's over het verloop van de coronacrisis is het organiseren van het festival in het eerste weekend van juni veel te vroeg."
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het schrappen van het festival is een domper voor de organisatie, helemaal omdat dit jaar een jubileumeditie zou zijn. Het evenement zou dit jaar voor de dertigste keer worden gehouden.

Economische onzekerheid
De organisatie heeft nog nagedacht over het verplaatsen van het Festival van het Levenslied naar later dit jaar. "Maar vanwege de economische onzekerheid die ontstaan is door de coronacrisis is dit niet mogelijk."

De organisatie zegt te begrijpen dat de sponsoren de komende maanden iets anders aan hun hoofd hebben. "Daarom is besloten om, als de rust is teruggekeerd, onze aandacht te richten op 5 en 6 juni 2021. "We gaan ervoor zorgen dat het dan alsnog één groot feest wordt op het Piusplein en de Paleisring. Het is dan tenslotte nog steeds de dertigste editie! "

Lees alles over het coronavirus op onze themapagina.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.